Jugadors del juvenil celebrant un gol (@FCBmasia)
Futbol

El Barça juvenil es juga avui el pas als quarts de final de la Youth League al camp del PSG

El tècnic García Pimienta s'emporta quatre jugadors del filial per jugar els vuitens de final de la UEFA Youth League, a partit únic, al camp del PSG (16.00)

Jesús Malagón LázaroActualitzat

El Barça juvenil juga aquesta tarda els vuitens de final de la UEFA Youth League contra el PSG (16.00) amb l'objectiu de mantenir el nivell de joc exhibit durant tota la temporada. En el seu grup de divisió d'honor són líders destacats (tenen 6 punts més que el segon) i només han perdut un partit. En la mateixa Youth League es van classificar primers de grup, sense perdre ni un sol partit.

Pel que fa als de París, arriben al partit en una situació ben diferent als blaugranes. En la seva lliga estan tenint força problemes, ja que es troben a la setena posició. De fet, el conjunt francès es va classificar segon per a aquests vuitens de final després de superar l'Ajax en la tanda de penals.

"Espero que siguem nosaltres mateixos. Confio que si fem el nostre joc i som competitius, passarem."

Fran García Pimienta  entrenador del Barça Juvenil

Per a la transcendental eliminatòria contra els francesos, Fran García Pimienta ha decidit reforçar l'equip amb quatre homes del filial (Carles Pérez, Ballou, Morer i Abel Ruiz).

ARXIVAT A:
Barça B
Anar al contingut