Victòria del Barça a la Youth League (@FCBmasia)

El Barça juvenil es desfà del Hertha de Berlín i jugarà els quarts de la Youth League (3-0)

Ilaix i Marqués, amb un doblet, han fet els gols del triomf del juvenil A, que s'enfrontarà a l'Olympique de Lió per una plaça a les semifinals

El Barça juvenil ha sumat una victòria molt lluitada contra el Hertha de Berlín després d'una gran segona part en un partit que s'ha disputat aquest dimarts al Miniestadi i s'ha classificat pels quarts de final de la Youth League.

La localització del joc i la pilota han estat majoritàriament blaugrana amb xuts fallits a porteria a la primera part del partit. Arnau Comas, Oscar Mingueza, Tena o Ilaix han estat els protagonistes dels intents de marcar diverses vegades amb resultat negatiu.

La segona part ha començat molt lluitada i els blaugrana han sortit amb més empenta fins que Ilaix ha inaugurat el marcador al minut 48 amb un cop de cap. El Barça ha fet diversos canvis durant el partit, com el de Ilaix per Nico González, que volia seguir jugant i ha sortit enfadat. El segon gol ha arribat al minut 79 fet per Marqués. I el tercer gol també ha estat de Marqués amb un pas de Jandro Orellano

El vigent campió de la Youth League ja està a quarts de final, on s'enfrontarà a l'Olympique de Lió també en una eliminatòria a partit unic que es disputarà al Minestadi.