Actualitat blaugrana

El Barça jugarà contra el Vila-real sense Messi, sense Márquez i amb el dubte de Touré Yaya

Rafa Márquez continua de baixa i no disputarà el partit de diumenge entre el Barça i el Vila-real. Aquesta absència s'uneix a la de Carles Puyol que, per sanció, no podrà jugar tampoc contra l'equip groguet. I encara més problemes per a Rijkaard. Avui, Touré Yaya s'ha retirat de l'entrenament per una lumbàlgia i també és dubte. D'altra banda, el club ha donat permís a Leo Messi per viatjar a l'Argentina a fer la recuperació de la seva lesió, si el jugador ho vol. Recordem que el davanter té un trencament muscular i s'haurà d'estar unes sis setmanes allunyat dels terrenys de joc.

Actualitzat

No hi ha temps per a més lamentacions. Amb el diagnòstic de trencament muscular confirmat, avui és el dia 1 de la seva recuperació. Messi ha començat a rebre tractament avui mateix als serveis mèdics del club i a partir de la setmana vinent, quan pugui començar a córrer suaument, tornarà a l'Argentina per fer-hi el gruix de la recuperació, en un termini estimat d'unes tres setmanes. El viatge es fa per desig exprés del jugador. La convivència al vestidor, sense poder ajudar els companys, li crea una gran ansietat que al final es gira en contra de la recuperació. Com en el 2006, l'acompanyarà a l'Argentina el seu recuperador de confiança del club, Juanjo Brau. La totalitat de la recuperació se supervisarà des dels serveis mèdics del club i en cap cas des d'una consulta externa.

Als problemes de Messi, Rijkaard hi ha d'afegir els que té en l'eix de la rereguarda. Puyol no hi serà per acumulació de targetes, Márquez continua de baixa per la contusió al peu dret que es va fer al camp del Celtic i Touré ha hagut d'abandonar l'entrenament afectat d'una forta lumbàlgia i ara mateix és dubte per afrontar la visita de diumenge contra el Vila-real.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut