Els jugadors del juvenil A del Barça, a hores de jugar contra el Chelsea (@FCBMasia)
Futbol

El Barça juga contra el Chelsea les semifinals de la Youth League

L'equip blaugrana, vigent campió de la competició, es retroba amb la seva víctima de l'edició passada

Actualitzat

El juvenil A del Barça torna a jugar aquesta tarda a Nyon a la recerca del tercer títol de campió de l'entitat. L'equip blaugrana s'enfronta en semifinals (18.00) al Chelsea, precisament el seu rival en la final de l'any passat.

Ja no hi ha jugadors com Riqui Puig, Álex Collado, Abel Ruiz o Carles Pérez, campions en l'edició passada i que ja no poden jugar en l'equip juvenil, però sí un grapat de jugadors amb fitxa del B, com Juan Miranda, Guillem Jaime, Mingueza i Monchu. Els tres primers busquen el seu segon títol, igual que jugadors com Jandro Orellana o Alejandro Marqués. Denis Silva, que es va fer càrrec de l'equip aquesta temporada després que Francisco Javier García Pimienta passés a entrenar el filial, compta fins a set baixes per lesió. Tots els lesionats, però, han viatjat a Nyon per estar amb els seus companys en el moment més important de la temporada.

Barça i Chelsea, amb dos títols cadascun, són les dues entitats més destacades a la Youth League des que es va crear la competició, l'any 2014. En l'altra semifinal, el Hoffenheim, botxí del Reial Madrid als quarts de final.

Anar al contingut