Els gols de Griezmann i Messi permeten al Barça golejar a Granada (0-4)

Dos gols de Messi i Griezmann donen un triomf còmode i contundent del Barça en la visita al Nuevo Los Carmenes; els de Koeman han ofert una de les millors versions de la temporada

Xavi LemusActualitzat

El Granada ha començat disposant d'una bona oportunitat a través de Puertas que ha desviat Ter Stegen. Però quan el Barça intentava refer-se del primer cop, una pilota que ha desviat Soldado habilitava Griezmann per marcar el primer gol pel conjunt de Koeman. Malgrat les protestes dels jugadors locals per la posició de fora de joc del davanter blaugrana, l'àrbitre De Burgos Bengoechea aplicant el reglament, la passada era d'un jugador rival, ha validat la diana.

Griezmann, autor del primer gol (Reuters )

Tot seguit, una bona acció de Dembélé per la banda dreta acabava en un xut creuat que fregava la porteria andalusa. El Barça dominava el duel amb certa comoditat, i en un contracop portat per Griezmann finalitzava en una passada a Messi que amb un llançament col.locat feia pujar el zero a dos al marcador.

El capità blaugrana continua enratxat i ha trencat l'estadística de 69 llançaments de falta sense premi amb un xut per sota de la tanca que es convertia en el zero a tres. Era el minut 41.

Messi, celebrant un dels gols d'aquest vespre (Efe)

El segon temps s'ha encetat amb un Barça que continuava controlant el joc i que ha disposat d'una bona oportunitat de De Jong, en el minut 54, per ampliar el resultat. Una ampliacio de marcador que tornava a tenir a Griezmann de protagonista. Gran assistència de Dembélé i el davanter francès amb un xut creuat enviava la pilota al fons de la xarxa del Granada (0-4).

Arribat a aquest punt, Koeman ha dedicidit donar descans a Messi i De Jong. El panorama encara s'ha complicat més pels locals, quan en el minut 77 Vallejo feia caure Braithwaite quan encarava la porteria rival i ha estat expulsat. En aquest escenari favorable, Trincao i Riqui Puig entraven també per a poder jugar els últims minuts. El Granada ha continuitat incapaç de reaccionar i els blaugranes han continuat generant perill amb Griezmann com a protagonista. Aquest triomf amplia a quatre les victòries consecutives lluny del Camp Nou.

Jugant així, els de Koeman es poden reenganxar a la lliga.