Lliga de Campions

El Barça juga al camp del Chelsea el partit d'anada dels vuitens de final de la Champions

La consistència de l'equip blaugrana es posa a prova al camp del Chelsea (20.45, TV3) en un duel d'alt nivell

Actualitzat

La Champions va tornar la setmana passada, després de la pausa hivernal, i aquest dimarts és el torn del Barça, que visita el camp del Chelsea (20.45, TV3) en el partit d'anada dels vuitens de final. Un partit que ja s'ha convertit en un clàssic continental.

Per bé que el barcelonisme té ben viu el record del gol d'Iniesta l'any 2009, que li va obrir les portes a la final de Roma, a l'equip blaugrana no li han anat bé, tradicionalment, les visites a Stamford Bridge, on només ha pogut guanyar un partit dels set que hi ha disputat.

Sigui com sigui, el Barça arriba a Londres com a líder invicte de la Lliga espanyola, i el Chelsea d'Antonio Conte, després de proclamar-se merescut campió de la Lliga anglesa la temporada passada, ha baixat de rendiment en aquesta i actualment és quart, a 19 punts del Manchester City.

Ernesto Valverde podrà disposar dels seus millors elements, tret de Coutinho, que no pot ser inscrit a la Champions per haver-hi jugat ja aquesta temporada amb el Liverpool, i de Nelson Semedo, sancionat per acumulació de targetes. No s'esperen sorpreses en l'equip titular, on deu dels onze noms semblen decidits i només falta saber la identitat del jugador que acompanyarà Messi i Luis Suárez com a tercer davanter, tot i que més aviat es tractarà d'un quart migcampista. André Gomes o Paulinho són els que tenen més números per completar una línia medul·lar formada per Busquets, Iniesta i Rakitic.

Jugui amb qui jugui, el Barça es trobarà amb un element advers per a les seves característiques. La gespa de Stamford Bridge està en mal estat, com van poder comprovar els blaugrana en l'entrenament previ. Però un equip campió acostuma a ser el que s'adapta millor a les diferents circumstàncies. A partir de les 20.45 es veurà si els de Valverde tenen aquesta capacitat d'adaptació a un escenari de màxima exigència.

Més de 2.000 aficionats culers ja s'han deixat veure pel centre de Londres:

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut