Barça

El Barça juga a Mallorca amb l'objectiu de sumar tres punts més i seguir trencant rècords

Els blaugranes ja són a Palma amb l'objectiu de sumar tres punts més que els permetin seguir líders en solitari i seguir trencant rècords (17.50 h Iberostar Estadi). Finalment, Carles Puyol no és a la convocatòria dels 19 jugadors que s'ha emportat Tito Vilanova. Davant, un Mallorca en hores baixes. Cinc derrotes consecutives de l'equip de Caparrós, que encara té present la maneta que li va clavar el Madrid en l'últim partit a casa.

Actualitzat
Els blaugranes ja són a Palma amb l'objectiu de sumar tres punts més que els permetin seguir líders en solitari i seguir trencant rècords (17.50 h Iberostar Estadi). Finalment, Carles Puyol no és a la convocatòria dels 19 jugadors que s'ha emportat Tito Vilanova. Si el Barça guanya igualria amb 11 victòries i un empat el rècord de millor inici a la Lliga espanyola. Davant, un Mallorca en hores baixes. Cinc derrotes consecutives de l'equip de Caparrós que encara té present la maneta que li va clavar el Madrid en l'últim partit a casa.

El Barça vol reprendre el pols a la Lliga, després de la inesperada derrota a Glasgow contra el Celtic en la Lliga de Campions. Les estadístiques són favorables als culers, ja que a Mallorca han vençut en nou de les deu últimes visites.

Pel que fa a l'alineació titular, Tito Vilanova podrà comptar amb Sergio Busquets, que no va jugar a Glasgow per sanció, i també Gerard Piqué apunta a titular després d'haver superat la lesió que va patir fa més de mes i mig al peu esquerre. Així amb Javier Mascherano formaria a l'eix de la defensa, amb Jordi Alba i Dani Alves ocupant els laterals. Xavi i Iniesta es perfilen com a interiors, amb Busquets al mig centre. I en atac novament el dubte només és saber qui acompanyarà Leo Messi, que és a un gol dels mítics 75 que Pelé va marcar en un any. Cesc i Villa, que van començar a la banqueta a Escòcia, podrien tornar a l'onze en detriment de Pedro i Alexis.

El Mallorca, en hores baixes


Amb 11 punts, el Mallorca necessita reaccionar davant el Barça. L'equip que dirigeix Joaquín Caparrós ha perdut els dos últims partits al seu camp i tres més en les seves sortides a Getafe, Sevilla i Corunya. Amb el 0 a 5 del Madrid fa dues jornades, els jugadors balears necessiten reivindicar-se davant la seva afició.

El Mallorca torna a estar molt condicionat per les lesions. L'últim a caure per un trencament fibril·lar ha estat l'exblaugrana Giovani Dos Santos. Un altre exblaugrana, Andreu Fontàs viurà un dia especial, té moltes opcions de ser titular.  A més té les baixes de llarga durada de Javi Márquez, Nunes, Antonio López, Joao Víctor i Uche.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut