Asobal

El Barça juga a la pista de l'Alcobendas i el Granollers rep la visita de l'Ademar, de Lleó

Avui es disputa la tercera jornada de la Lliga Asobal d'handbol. El Barça Borges juga a la pista de l'Alcobendas, on espera sumar la tercera victòria i aconseguir el ple. Xavi Pascual segueix amb les rotacions i deixa fora pel partit Cristian Ugalde, Bolzsen i Demetrio, a més del lesionat Igropulo. Pel que fa al Fraikin Granollers, buscarà la primera victòria a la Lliga en el partit que juguen a casa contra el Reale Ademar de Lleó. Un rival de nivell en un mal moment.

Actualitzat
Un rival complicat

La visita a Granollers d'un rival de primer nivell com és el Reale Ademar de Lleó arriba en un mal moment per a l'equip català que, amb dues derrotes consecutives, és quinzè a la taula, sense cap punt i només acompanyat en la seva difícil situació pel Torrevella i el Frigorífico Morrazo Cangas.

Un dels revessos més durs es va produir diumenge passat en el primer desplaçament a domicili de la temporada, a la pista de l'Antequera, on van perdre per un contundent 34-26. Els jugadors del Granollers hauran de recuperar la moral en només dos dies per oferir una més bona imatge com a locals que la donada en el debut de Lliga contra el Conca (21-28).

Per a això, el club, amb tots els seus efectius en plenes condicions, ha fet una crida a l'afició per rebre el suport massiu del públic català.

Volen el ple

El FC Barcelona Borges visita la pista de l'Alcobendas, un difícil tràmit abans del primer gran duel de la temporada contra el Ciudad Real, diumenge al Palau Blaugrana. Tot i que la diferència de potencial de totes dues plantilles és evident, el Barcelona es mesurarà contra un rival de major projecció que els dos primers amb els quals s'ha enfrontat fins ara, els ascendits Cangas i Toledo. Els dos xocs els va saldar l'equip que entrena Xavi Pascual sense gaires complicacions, encara que el tècnic segueix treballant per acoblar les noves incorporacions i anar efectuant rotacions per dosificar físicament els seus homes.

Una d'aquestes rotacions, la del jove meta toledà Gonzalo Pérez de Vargas, està resultant clau com a refresc per a Daniel Saric i David Barrufet. Per avui, Pascual donarà descans al central Joachum Boeldsen, a l'extrem Cristian Ugalde, al lateral Demetrio Lozano i al lateral esquerrà Konstantin Igropulo, amb algunes molèsties. D'aquesta manera, retornen a la convocatòria el porter David Barrufet, el pivot Magnus Jernemyr, el lateral Mikkel Hansen, l'extrem Albert Rocas i el pivot Jesper Noddesbo.
Anar al contingut