Griezmann celebra el seu gol (EFE)
Griezmann celebra un gol amb l'Atlètic de Madrid (EFE)
Barça

El Barça ja té un acord amb Antoine Griezmann per al seu fitxatge en el mercat d'estiu

El club i el davanter estan d'acord i el francès serà blaugrana només d'aquí a uns mesos.

Xavi LemusActualitzat

El Barça ja té els deures fets de cara a l'estiu pel que fa a fitxatges. La incorporació estrella serà la d'Antoine Griezmann, amb qui ja hi ha un acord per ser jugador blaugrana.

Quedarà pendent fer efectiva a l'estiu la clàusula de rescissió de 100 milions d'euros al seu actual club, l'Atlètic de Madrid. Un jugador que agrada molt a Ernesto Valverde i que fa temps que segueix el conjunt barcelonista. Després d'un irregular començament de temporada, ara es troba en un moment dolç i serà la principal amenaça en la visita dels "colchoneros" aquest diumenge.

En principi podria ser l'única cara nova per començar la temporada que ve, perquè l'altre jugador també lligat, el brasiler Arthur, no arribarà fins al 2019. El Barça ja té un acord amb el Grêmio, per un preu al voltant dels 30 milions d'euros, que passa per mantenir-lo un any més a l'equip brasiler i després incorporar-se a la disciplina blaugrana. La seva és una aposta de la direcció esportiva tenint en compte que, per altres candidats que agradaven, com el migcampista del Dortmund Weigl, demanaven un preu molt més elevat.

Quedaran pendents les sortides, algunes previsibles com podria ser la de Denis Suárez, que ja durant el mercat d'hivern tenia una oferta del Nàpols. I d'altres que el club no voldria que es produïssin, com la del porter Cillessen, que podria plantejar-se la seva marxa si vol jugar més minuts. Per si de cas, el club estudia possibles alternatives pel que fa a porters si l'holandès decidís demanar fitxar per a un altre equip.

Anar al contingut