Xavi, técnic del Barça, en una imatge recent (Reuters)
Barça

El Barça ja té data per començar la pretemporada

L'equip blaugrana, oficialment de vacances, es posarà en marxa el 4 de juliol. Falta veure amb qui

Actualitzat

El Futbol Club Barcelona ha fet oficial la data per arrencar la temporada 2023-24. El dilluns 4 de juliol estan convocats els jugadors per fer les proves mèdiques i el primer entrenament. Falta veure qui estarà convocat en concret per a aquestes proves i aquesta primera sessió, perquè mentre el primer equip està de vacances, la secretaria tècnica treballa de valent per mirar de reforçar el planter, i de quadrar la massa salarial amb els requeriments de LaLiga donada la delicada situació econòmica del club.  

El Barça no ha confirmat encara cap fitxatge de manera oficial, tot i que es dona per fet que Franck Kessié i Andreas Christensen, que acaben contracte aquest mes de juny amb els seus respectius equips, reforçaran l'equip blaugrana a partir de la pròxima temporada. El club blaugrana té d'altres objectius, com Lewandowski o Raphinha, però ha de continuar treballant per alleugerir la seva massa salarial.

Respecte del capítol de baixes, l'única anunciada de manera oficial fins ara és la marxa de Philippe Coutinho, que ja va jugar com a cedit a l'Aston Villa des del gener passat i ja és propietat del club de Birmingham. També Ferran Jutglà, amb fitxa del filial aquesta temporada, va anunciar la seva marxa i aviat anunciarà el seu fitxatge pel Bruges belga.

Igualment, hi ha feina en el capítol de renovacions. Un cop anunciada la de Ronald Araujo i lligada la de Sergi Roberto, l'entitat barcelonista es concentra en assegurar la de Gavi i dona per pràcticament impossible la d'Ousmane Dembélé.

Anar al contingut