Ronald Koeman durant un entrenament del Barça (Foto: FC Barcelona)
Barça

El Barça ja prepara la final de Copa

Dissabte, a La Cartuja, els blaugranes tenen l'oportunitat de guanyar el primer títol de la temporada contra l'Athletic Club

Laura BruguésActualitzat

El Barça ha començat a preparar la final de Copa en el retorn als entrenaments, amb un Piqué que vol ser a la Cartuja, després de viatjar a Madrid amb l'alta i quedar-se sense jugar. A l'abast dels blaugranes hi ha guanyar el primer títol de la temporada dissabte que ve. Un partit important per a la plantilla i per a Koeman, que té l'oportunitat d'estrenar el seu palmarès com a entrenador del Barça. La derrota al clàssic ha de servir d'avís de cara al partit contra l'Athletic Club.

"Tenim un títol en joc, hem de millorar coses i tenim una setmana per preparar un partit complicat i bonic", va assegurar Koeman després del clàssic.

Des de la primera eliminatòria, l'holandès va admetre que la Copa era el trofeu que veia més factible assolir abans d'entrar de ple en la lluita també pel títol de Lliga. Tot i això, per arribar a la final al Barça li va tocar remuntar en dues ocasions a la pròrroga: a Granada i al Camp Nou, contra el Sevilla.

Serà la quarta vegada que Barça i Athletic s'enfronten aquesta temporada, amb dues victòries blaugranes a la Lliga i un triomf dels bascos a la final de la Supercopa.

La Cartuja es prepara per acollir aquest dissabte la novena final de Copa entre Barça i Athletic Club, amb un balanç favorable als catalans, perquè han guanyat sis dels vuit trofeus disputats contra els bascos. L'últim, fa sis anys.

Anar al contingut