El capità del Chelsea, César Azpilicueta, durant el partit d'anada contra el Madrid (Reuters)
Barça

El Barça ja pot negociar amb el Chelsea per Azpilicueta i Marcos Alonso

El govern britànic ha aprovat la venda del club anglès i els blaugrana ja poden negociar els fitxatges dels dos internacionals espanyols de manera oficial

Redacció Esport3Actualitzat

César Azpilicueta i Marcos Alonso són dos dels principals objectius del Barça de cara a la renovació de plantilla que es vol fer en el proper mercat de fitxatges. Els dos internacionals espanyols acaben contracte el 2023, però tots dos tenen la intenció de canviar Londres per Barcelona aquest estiu. El Barça porta temps en contacte amb els dos jugadors, però fins aquest divendres no podrà negociar amb el Chelsea de manera oficial.

Aquest dimarts el govern britànic ha autoritzat la compra del Chelsea per part de l'empresari nord-americà Todd Boehly, que el 7 de maig va presentar una oferta de 4.250 milions de lliures per adquirir el club, propietat de l'oligarca rus Roman Abramovich des del 2003. Els pròxims dies seran decisius i s'espera que divendres sigui oficial la compra del Chelsea per part de Boehly. Una vegada es completi l'operació, el Chelsea podrà operar sense cap restricció. 

 

Anar al contingut