Actualitat blaugrana

El Barça ja és a Sevilla per guanyar al Ruiz de Lopera i posar més pressió al Madrid

El Barça ja és finalment a Sevilla, on aquest dissabte s'enfrontarà al Betis a l'estadi Ruiz de Lopera. Després d'un llarg serial, el Comitè Espanyol de Disciplina Esportiva ha atorgat la suspensió cautelar de la sanció imposada al Betis per la Federació i ratificada ahir per Apel·lació. El Barça ha hagut d'anar improvisant diversos plans de viatge des que ha començat la setmana i el Betis, que finalment s'ha sortit amb la seva, també. El que sí que saben els culers és que, si volen mantenir les possibilitats de guanyar la Lliga, necessiten sumar els tres punts i posar pressió al Madrid.

Actualitzat

Pel que fa a la convocatòria, Carles Puyol ha viatjat amb la resta de l'expedició blaugrana tot i el cop que va rebre dimecres a l'amistós que va jugar Espanya contra Itàlia. Les grans novetats són Giovani dos Santos, que ha superat el seu esquinç al turmell, i Santi Ezquerro, que feia dos mesos que no entrava a la llista. Qui repeteix convocatòria és el jugador del filial Víctor Sánchez, mentre que, per descomptat, Ronaldinho torna a quedar-se fora.

Ronnie s'entrena en solitari

L'entrenament era a porta tancada, i al Camp Nou, però aquest divendres hi havia una gentada enganxada a la tanca del camp de la Masia. Per què? Senzill. Ronaldinho ha sortit a entrenar-se 20 minutets. Acompanyat de Juanjo Brau. Continua amb molèsties a la cama dreta. Continua entrenant-se en solitari. Continua sense entrar en una llista de convocats. I ja són quatre els partits consecutius que queda fora.

Sense Márquez, Deco ni Milito

Deco també continua sent baixa. En el seu cas, aquest serà el setè partit consecutiu que es perd. I Márquez, el vuitè. Encara no s'ha recuperat, com Milito, que tampoc viatjarà amb l'equip. La convocatòria sencera està formada per Valdés, Pinto, Xavi, Puyol, Iniesta, Henry, Eto'o, Touré Yaya, Thuram, Abidal, Edmílson, Zambrotta, Gudjohnsen, Sylvinho, Ezquerro, Bojan, Giovani dos Santos i Víctor Sánchez.

Les eternes "molèsties"

Com dissabte passat, Frank Rijkaard ha tornat a contestar de manera breu i poc convincent quan li han preguntat per l'estat físic de Ronaldinho: "Té molèsties físiques". Els periodistes han insistit perquè fos més específic, i llavors l'holandès ha dit que les molèsties són "a la cama dreta". O sigui, la mateixa excusa que ha utilitzat per justificar l'absència del brasiler en els últims partits. D'informe mèdic, no n'hi ha cap.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut