Futbol

El Barça ja és a Roma per començar a defensar la Champions

L'equip blaugrana jugarà aquest dimecres (20.45) el seu primer partit de Champions de la temporada, amb l'objectiu de convertir-se en el primer equip que repeteix títol des que la competició va canviar de format

Actualitzat

El Barça ha viatjat aquest matí a Roma, on començarà el seu camí a la Lliga de Campions 2015-16, on té la missió de defensar i revalidar el títol aconseguit fa poc més de tres mesos.

L'objectiu no es presenta fàcil. Cap equip ha repetit el títol a la màxima competició europea des que va canviar de format i es va passar a dir Champions League. Però l'equip blaugrana afronta el repte convençut de les seves possibilitats. Com a detall simbòlic, jugarà el primer partit de la temporada a l'estadi Olímpic de Roma, allà on l'any 2009 va aconseguir la tercera Copa d'Europa.

Quatre jugadors d'aquell equip que va superar el Manchester United (2-0) són encara a la plantilla blaugrana i tots quatre seran previsiblement titulars contra la Roma: Gerard Piqué, Sergio Busquets, Andrés Iniesta i Leo Messi, que complirà el seu partit número 100 a la Champions.

Curiosament, a l'equip italià hi ha Seydou Keita, que també va jugar uns minuts pel bàndol blaugrana en aquella final.

L'expedició del Barça ha sortit aquest matí amb 20 jugadors. Tots els disponibles del primer equip, que no pot comptar amb els lesionats Bravo, Alves, Douglas i Vermaelen, ni amb Aleix Vidal i Arda Turan, que no estan inscrits per la sanció del club. Per completar la vintena, Luis Enrique ha cridat el porter del filial José Suárez i el migcampista Gerard Gumbau.     

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut