Bàsquet

El Barça ja és a Belgrad per disputar la final four de l'Eurolliga

Els de Saras Jasikevicius ja són a la capital sèrbia, on dijous s'enfrontaran al Reial Madrid en les semifinals de l'Eurolliga

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça jugarà per 16a vegada la final four de l'Eurolliga. Una cita que suposarà la segona classificació consecutiva del Barça de Saras després de l'última disputada a Colònia. L'expedició blaugrana al complet ha viatjat durant la tarda d'aquest dimarts i ja és a Belgrad, on dijous s'enfrontaran al Reial Madrid en les semifinals (21.00).

El conjunt blaugrana farà dos entrenaments a l'Stark Arena de Belgrad (seu de la final a quatre): dimecres a les 21.00 i dijous, el mateix dia de la semifinal, a les 13.15. Aquest dimecres al migdia està previst que Jasikevicius i Nikola Mirotic compareguin en la roda de premsa prèvia a les semifinals.

El que ha atès els mitjans de comunicació abans de viatjar fins a Belgrad ha estat Laprovittola. El base argentí, que va sortir malament del Reial Madrid, afronta la final four amb molta il·lusió i espera un partit molt físic contra el seu exequip.

"Espero un partit molt físic, amb molta tensió i molts contactes. Crec que a ells els va anar bé aquesta fórmula en els últims partits i nosaltres hem d'escapar d'això i fer el nostre joc... Tinc molta il·lusió i moltes ganes de guanyar."

El Barça buscarà la tercera Eurolliga de la història, després de l'aconseguida el curs 2002-2003 al Palau Sant Jordi i el 2009-2010 a París. El club ha confirmat l'assistència d'uns 1.500 aficionats blaugranes a la final a quatre, encara que calculen que aquesta xifra podria augmentar fins a un màxim de 2.000 persones.

El base del Barça Nicolás Laprovittola, exmadridista, creu que han de fer el seu propi joc per vèncer els blancs i ha declarat: "Tinc moltes ganes de guanyar i espero alimentar-me d'aquesta il·lusió".

 

ARXIVAT A:
Eurolliga
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut