Sterbik ha completat dues temporades amb el Barça.
Handbol

El Barça Intersport goleja el Füchse Berlín (34-23) i queda líder del seu grup a la Champions

El Barça Intersport ha golejat el Füchse Berlín (34-23) en la segona jornada de la Lliga de Campions d'handbol. Els blaugrana han passat per sobre del líder d'Alemanya i ara són líders del grup D. Iker Romero ha estat ovacionat en el seu retorn al Palau Blaugrana, on es va convertir en un dels grans ídols de l'afició durant els nou anys que va defensar la samarreta del Barça.

Els blaugrana han anat per davant durant tot el matx. Amb un efectiu Rutenka (autor de 8 gols) i les parades del porter Sterbik, el Barça ja guanyava per sis gols de diferència al minut 15 (10-4). L'equip alemany ha pogut aguantar el tipus fins al descans i ha contingut l'allau de joc blaugrana fins al 15 a 10 del descans.

A la segona, l'equip de Xavi Pascual ha entrat molt ficat en el partit i als vuit minuts ha ampliat el marcador fins als deu gols d'avantatge (22-12). Una porteria quasi infranquejable, una defensa impenetrable i un contraatac demolidor han estat unes credencials massa fortes per al líder de la Lliga alemanya. Els blaugrana ja no han patit per mantenir el còmode avantatge i han acabat superant l'equip de Berlín per onze gols de diferència (34-23).

Un dels gran al·licients del públic que ha anat al Palau ha estat el retrobament amb l'exjugador Iker Romero. Un altre exjugador, Igropulo, que va jugar tres temporades al Barça, ha estat baixa a causa de la mort del seu pare. La victòria deixa el Barça Intersport com a líder en solitari del grup D, després de guanyar també el seu primer partit a la pista del Kadetten (23-33).