Julián Araujo jugant amb el seu actual club.
Julián Araujo jugant amb el seu actual club
Barça

El Barça intentarà aquest dimecres la inscripció de Julián Araujo

La documentació va arribar tard a causa de problemes burocràtics i ara el Barça està intentant que la FIFA validi el fitxatge

Actualitzat

El Barça intentarà aquest dimecres la incorporació de Julián Araujo, en principi com a jugador del Barça Atlètic. El mexicà, de 21 anys, s'incorporaria al filial que dirigeix Rafa Márquez, però estaria a disposició de Xavi.

Després d'arribar a un acord amb Los Angeles Galaxy, de l'MLS, els papers van arribar menys d'un minut tard a la Lliga, que tancava el termini la mitjanit del 31 de gener i, per tant, no el van inscriure. Sí que es va poder formalitzar el fitxatge de Moha Moukhliss.
 

Barça i Los Angeles Galaxy van assolir els últims minuts de la nit de dimarts un acord total per al traspàs del 50% dels drets del jugador d'uns 5 milions d'euros. El lateral dret, que signaria fins al 2026, arribava amb una fórmula complexa: els culers pagarien prop de dos milions per aquest 50%, i en podrien adquirir un altre 40% amb un pagament d'idèntic. Alhora, els catalans podrien cancel·lar l'operació a finals d'aquest 2023.
 

El lateral de Los Angeles Galaxy arribaria a Barcelona cedit fins a final de curs amb opció de compra.

Araujo, que porta tres temporades sent l'amo i senyor de la banda dreta de l'equip de l'MLS, es va formar en una Barça Academy i, durant la seva etapa de formació, va jugar per a la selecció dels Estats Units, i el 2019 va disputar el Mundial sub-20, a Polònia.

Anar al contingut