El Barça intenta retenir Almeida davant la proposta del PSG
El Barça intenta retenir Almeida davant la proposta del PSG
Barça

El Barça intenta retenir Almeida davant la proposta del PSG

El defensa d'origen equatorià ha rebut una proposta de renovació del Barça per assegurar-se que continuï a l'entitat i que refusi les propostes de clubs com el PSG o el Bayern Leverkusen

Diego Almeida s'ha convertit en un dels jugadors de moda al planter blaugrana. El central, d'origen equatorià però nascut a Rubí, ha rebut recentment la convocatòria amb la selecció absoluta sud-americana, una notícia que ha augmentat l'interès d'alguns clubs europeus per fitxar-lo. Així, el PSG li ha fet arribar una proposta econòmica que s'acosta als 200.000 euros anuals i que augmentaria substancialment els seus ingressos actuals al Barça. L'entitat francesa ha comunicat, a més, al seu representant, Rodrigo Messi, la intenció d'abonar la clàusula de formació al conjunt barcelonista.

A banda de la proposta del PSG, l'actual central del juvenil també ha rebut una oferta per part del Bayern Leverkusen. Davant d'aquesta situació, el club va citar els seus representants per oferir-li una contraproposta en forma de nou contracte que li faci oblidar aquests cants de sirena exteriors. L'àrea esportiva culer li ha fet veure que el seu futur passaria més aviat per jugar com a lateral dret -de fet aquest cap de setmana ja ho ha fet amb el juvenil-, i que en aquesta posició li veuen opcions de creixement i que, fins i tot, estudiarien la possibilitat que aquest estiu fes la pretemporada amb el primer equip. Ara la pilota és a la teulada del jugador i els seus assessors, però en principi la voluntat de Diego Almeida sempre ha estat intentar triomfar amb la samarreta blaugrana.

Anar al contingut