El Barça necessita recuperar la moral per afrontar el tram final de la temporada (Reuters)
Barça

El Barça intenta pair una doble desfeta contra el Màlaga i la Juventus que l'allunya del somni del triplet

Al vestidor del Barça encara cou la derrota europea contra la Juventus per 3 a 0, un resultat que deixa els blaugranes a un pas de l'eliminació a la Lliga de Campions en una setmana per oblidar després de fer un pas enrere en la lluita pel títol de lliga al camp del Màlaga

David CarballoActualitzat

El Barça té aquest dijous jornada de descans i fins divendres no reprendrà l'activitat per preparar el pròxim partit de Lliga contra la Reial Societat al Camp Nou. Al vestidor blaugrana encara cou la desfeta europea contra la Juventus per 3 a 0, un resultat que deixa els blaugranes a un pas de l'eliminació a la Lliga de Campions. Després de fer un pas enrere en la lluita pel títol de Lliga amb una derrota a Màlaga, el Barça ha culminat una setmana negra que l'allunya del somni de tornar a conquerir el triplet.

Només una nova remuntada històrica contra la Juve al Camp Nou permetria al conjunt de Luis Enrique recuperar el rumb en una temporada on s'ha mostrat com un equip irregular fora de casa i on els fitxatges que havien de reforçar el fons d'armari no han donat el rendiment esperat. Tot i això, ara mateix repetir el miracle contra el PSG sembla una quimera davant un equip que només ha encaixat dos gols en tota la competició.

El naufragi europeu del Barça al Juventus Stadium va tornar a deixar al descobert les mancances d'una plantilla que segueix depenent molt de la inspiració del trident per treure els partits endavant. Sense el sancionat Sergio Busquets, el mig del camp va estar orfe del seu conductor de joc i el seu substitut, Mascherano, no va poder cobrir el buit que va deixar el de Badia. L'entrada d'André Gomes per Mathieu va millorar les prestacions d'un Barça que va patir de valent per superar la pressió asfixiant i la major intensitat d'un rival que va córrer cinc quilòmetres més, segons les dades estadístiques que va facilitar la UEFA després del partit.

Altres aspectes del joc que van condemnar el Barça al Juventus Stadium van ser la falta d'eficàcia en els metres finals, sobretot en les dues clares ocasions d'Iniesta i Luis Suárez que va evitar Buffon i en la falta de contundència defensiva en les jugades a pilota aturada que van acabar el definitiu 3 a 0 de Chiellini, que va rematar sense oposició a la sortida d'un córner.

L'objectiu immediat de Luis Enrique, que al final del partit contra la Juve va assenyalar els jugadors com els culpables de la derrota, és recuperar la moral d'un vestidor que necessita aixecar el cap per afrontar el tram final de la temporada. Dissabte, al Camp Nou, els jugadors del Barça tenen la primera oportunitat de reivindicar-se contra la Reial Societat abans de rebre la Juve i visitar el Reial Madrid al Bernabéu.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut