Barça

El Barça inscriu oficialment Ferran Torres i li dona el dorsal 19

La renovació a la baixa d'Umtiti ha estat clau per validar la inscripció del davanter valencià, que lluirà el número que va deixar vacant la retirada precipitada d'Agüero

Redacció Esport3Actualitzat

Primer va ser el negatiu en coronavirus d'ahir, dimarts, després aquest matí el viatge a Riad per unir-se als seus companys, a mitja tarda l'alta mèdica i, al vespre, la inscripció com a jugador del FC Barcelona a la web de LaLiga. Ferran Torres viu aquests dies sent permanent notícia i això no s'ha acabat perquè, com ha insinuat el seu entrenador en la roda de premsa prèvia a les semis de la Supercopa, demà podria debutar amb el seu nou equip, ni més ni menys que contra l'etern rival.

La web de LaLiga ja mostra el nom de Ferran a la plantilla del Barça

La web de LaLiga ja mostra el nom de Ferran a la plantilla del Barça

El club ha publicat un vídeo destapant la incògnita de quin dorsal lluirà el nou davanter de l'equip. Ferran Torres hereta el número que va deixar vacant la retirada precipitada del Kun Agüero, el 19. Cal recordar, aleshores, que el darrer jugador que va enfrontar-se al Madrid lluint aquest número va marcar, tot i que el gol acabés sent estèril. El Kun va signar el gol de l'honor en l'últim clàssic de lliga, acabat amb 1-2 a favor dels blancs.

El número de Ferran al seu anterior conjunt, el Manchester City, era el 21, mentre que al València portava el 20, d'aquí que el seu nom a les xarxes socials sigui @FerranTorres20.

Umtiti, la clau que ho desencalla tot

Per desencallar aquesta situació, el Barça ha utilitzat una estratègia inesperada en la política de renovacions, com ha estat l'extensió del contracte de Samuel Umtiti fins al 2026. El central francès, que estava vinculat fins al 2023, ha accedit a una rebaixa dels seus emoluments a canvi d'allargar la seva relació contractual amb el club blaugrana.

Aquesta renovació, per tant, no suposa una despesa econòmica extra per al Barça sinó al contrari. Durant el primer entrenament de l'equip a Aràbia Saudita, el jugador francès ha rebut les felicitacions dels seus companys.

Umtiti
Umtiti ha renovat fins el 2026 (CCMA)
ARXIVAT A:
Umtiti
Anar al contingut