Barça

El Barça inicia la cerca d'un davanter que doni descans a Luis Suárez

La marxa de Munir deixa una vacant que el club blaugrana vol cobrir amb un jugador experimentat que no surti car
Jordi Sunyer Actualitzat

Morata, Giroud, Gameiro i Ibrahimovic, quatre dels noms que han començat a sonar

La marxa de Munir al Sevilla ha deixat Luis Suárez com a únic davanter centre de la plantilla. El Barça li està buscant un recanvi, però té clar que no a qualsevol preu.

La secretaria tècnica blaugrana busca una agulla en un paller. El "9" que ha de ser el suplent de Suárez ha de venir cedit o per una quantitat que no desbarati el pressupost, ha de poder assumir diferents rols en atac, ha d'acceptar el seu paper secundari i ha de tenir experiència preferiblement a la Lliga espanyola.

La pluja de noms ha estat constant, fins i tot apuntant dos davanters d'un mateix equip: Olivier Giroud i Álvaro Morata. En el cas de l'espanyol, el Barça el contempla, però el Chelsea en va pagar 66 milions d'euros i prefereix un traspàs per recuperar la inversió, a més de tenir un altre pretendent, l'Atlètic de Madrid.

El club assegura haver descartat opcions interessants del campionat espanyol, com el bètic Sergio León o el valencianista Kevin Gameiro, tot i que s'ha obert a la seva sortida. Tampoc donen cap viabilitat a algunes de les opcions més sonades, com els retorns de Zlatan Ibrahimovic o Jonathan Soriano

En tot cas, l'exigència del calendari és màxima i el temps és escàs. Si no, pot agafar força un invent de Pep Guardiola: Leo Messi com a fals 9. L'única certesa és que, aquest dimarts, Rafa Mujica s'ha entrenat amb el primer equip tot just per segon cop aquesta temporada.

NOTÍCIES RELACIONADES