Braithwaite durant les semifinals de l'Eurocopa contra Anglaterra
Braithwaite durant les semifinals de l'Eurocopa contra Anglaterra (Reuters)
FUTBOL

El Barça ingressa 2,6 milions d'euros gràcies a l'Eurocopa

El club blaugrana rebrà una compensació de la UEFA i la xifra podria ser més alta per la lesió de Dembélé

EFEActualitzat

El Barça rebrà una ingrès de la UEFA de 2,6 milions d'euros per la participació dels seus jugadors a l'Eurocopa. Després de l'eliminació de les seleccions d'Espanya i Dinamarca ja se sap la xifra que ingressarà el club blaugrana.

L'Associació Europea de Clubs (ECA) va arribar a un acord amb la UEFA que consistia que els clubs ingressarien 9.000 euros diaris per cada jugador mentre estigués concentrat amb la seva respectiva selecció.

Els últims blaugranes a quedar eliminats van ser Sergio Busquets, Jordi Alba, Eric Garcia i Pedri per Espanya i Martin Braithwaite per Dinamarca. Els francesos Antoine Griezmann, Ousmane Dembélé i Clément Lenglet, i els holandesos Frenkie de Jong i Memphis Depay van caure als vuitens de final.

El Barça podria ingressar 2,5 milions extres per Dembélé

La xifra de 2,6 milions d'euros de compensació de la UEFA al Barcelona no és definitiva a causa de la lesió que es va fer Dembélé amb França, que el tindrà quatre mesos de baixa. L'entitat blaugrana té el dret de reclamar a l'organisme europeu una compensació màxima de 20.584 euros per dia durant el temps de baixa del jugador. Si es compleixen els pronòstics dels serveis mèdics, es podria elevar fins als 2,5 milions d'euros.

 

ARXIVAT A:
Eurocopa2020
Anar al contingut