Les dues jugades de la polèmica que han indignat el Barça
Barça

El Barça, indignat amb l'aplicació del VAR abans del clàssic

La indignació a l'entitat blaugrana és gran i demanaran explicacions a la Federació Espanyola ja que consideren un contrasentit que un dels clubs que més va apostar pel videoarbitratge es vegi perjudicat d'aquesta manera

Francesc LatorreActualitzat

L'endemà del partit d'Anoeta es continua parlant més del penal no assenyalat sobre Gerard Piqué que no pas del resultat, que, d'altra banda, podria costar al Barça la primera posició de la taula. Un liderat que, si el perden, els blaugranes podrien recuperar dimecres en el clàssic del Camp Nou.

Ni Piqué ni ningú dins del Barça s'explica encara per què el VAR no va voler analitzar la darrera jugada del partit a Sant Sebastià. La indignació a l'entitat blaugrana és gran i demanaran explicacions a la Federació Espanyola. Consideren un contrasentit que un dels clubs que més va apostar pel videoarbitratge es vegi perjudicat d'aquesta manera. I encara més veient com a la primera part una jugada semblant de Busquets a l'altra àrea barcelonista í que va ser revisada pel VAR i castigada amb penal.          

Tot plegat, a més, abans del clàssic de dimecres. El partit contra la Reial Societat deixa notes positives a la llibreta de Valverde, com, per exemple, el retorn de Jordi Alba i Semedo, llestos per ser titulars contra els de Zidane. Per exemple, també, la confirmació del bon moment de Griezmann. El francès ha marcat en els dos darrers partits de Lliga i la integració al trident sembla que va bel bon camí.

Però l'empat també deixa aspectes a millorar... La pressió alta i valenta de la Reial Societat va tenir el Barça desconnectat fins a la mijta hora de joc. També va quedar clara la necessitat que té l'equip de les millors versions de Messi a l'atac i de Ter Stegen a la porteria. El dia que l'argentí no està superlatiu o que l'alemany comet alguna errada, la victòria es converteix en un objectiu molt més complicat.

Anar al contingut