Barça

El Barça inaugura la Rakuten Cup

Els blaugrana, poc després d'aterrar al Japó, han participat en l'acte inaugural de la Rakuten Cup

Actualitzat

El FC Barcelona, pocs instants després d'aterrar al Japó, ha participat en la presentació de la Rakuten Cup. En l'acte hi han participat Mickey Mikitani, director executiu de Rakuten; Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona; Bruce Buck, president del Chelsea, i els entrenadors dels dos clubs, Ernesto Valverde i Frank Lampard.

El president blaugrana ha agraït a l'organització poder participar en la competició i ha explicat que la relació entre el FC Barcelona i el Japó és molt bona perquè "ve de lluny".

 

 

Valverde, per la seva banda, ha explicat que el Barça ha de "guanyar sempre" i ha parlat de l'objectiu que s'ha de fixar l'equip de cara a la present temporada.

"Tenim un estil marcat durant molts anys i l'hem de seguir mantenint. El nostre objectiu, aquí, al Japó, i durant tota la temporada, és intentar mostrar aquest estil i, practicant-lo, intentar guanyar el màxim de partits."

La plantilla blaugrana, protagonista

Després del discursos inicials dels presidents i els entrenadors, la plantilla del Barça ha acaparat tot el protagonisme. En primer lloc, l'organització ha entrevistat de manera molt breu Sergio Busquets, Gerard Piqué i Sergi Roberto.

 

 

El migcampista blaugrana ha dit que l'equip està "molt content de poder-se acostar als aficionats japonesos", mentre que Piqué ha explicat que serà l'encarregat de fer de guia turístic de l'equip, ja que és un habitual a la ciutat de Tòquio.

Sergi Roberto ha recalcat la importància dels partits que disputaran al Japó per "agafar ritme i minuts" i ha apuntat que serà especial tornar-se a trobar amb Pedro damunt d'un terreny de joc.

 

 

Per últim, la plantilla del Barça ha pujat a l'escenari per fer-se una foto al complet, i l'organització ha destacat els noms dels nous fitxatges: Griezmann, Neto, De Jong i Abe.

ARXIVAT A:
GriezmannValverdeJosep Maria Bartomeu
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut