BARÇA

El Barça impugna l'acord entre LaLiga i CVC

El club blaugrana, juntament amb el Reial Madrid i l'Athletic Club, consideren que l'acord pres en l'última assemblea de la Lliga vulnera el que preveu la normativa

El Barça, l'Athletic Club i el Reial Madrid han impugnat l'acord de l'operació entre LaLiga i CVC que es va aprovar en l'assemblea de clubs del passat 12 d'agost.

Segons el comunicat que han fet públic aquest divendres, els tres clubs consideren que l'acord vulnera el que preveu la normativa aplicable i, en particular, entre d'altres, el Reial Decret Llei 5/2015, i també creuen que va ser adoptat en el marc d'un procediment notòriament irregular i irrespectuós amb les mínimes garanties exigibles a aquests efectes, especialment davant d'una operació d'aquesta transcendència i durada.

El vicepresident econòmic del Barça, Eduard Romeu, ha explicat els motius pel qual el club blaugrana ha decidit impugnar aquest acord.

"Volem impugnar l'acord per dues raons. En primer lloc, la convocatòria portava una informació totalment insuficient per prendre una decisió i avaluar la situació. I, en segon lloc, perquè en el transcurs de l'assemblea es va fer un canvi de criteri i es va acabar demanant l'aprovació d'una cosa diferent a la que s'havia plantejat i això suposa un xec en blanc per a la Lliga, que nosaltres entenem que no és correcte".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut