Thomas Heurtel, entrenant-se amb el Barça en una imatge d'arxiu
Bàsquet

El Barça acorda amb Thomas Heurtel la seva desvinculació

El club blaugrana paga una part important de la fitxa a Heurtel, però en condiciona el cobrament a no fitxar pel Madrid

El Barça ha anunciat aquest dimarts l'acord amb Thomas Heurtel per a la desvinculació del base francès, que tenia contracte en vigor però que no entrava en la disciplina de l'equip. Les postures entre jugador i club s'havien allunyat definitivament quan aquest, segons el FC Barcelona,  va demanar permís per viatjar a Istanbul amb l'expedició de l'equip per negociar la seva incorporació al Fenerbahçe i, un cop a Turquia, el club va saber que estava negociant amb el Reial Madrid, fent perillar el desenllaç de la incorporació al Barça de Léo Westermann

En l'acord de resolució del contracte el Barça condiciona el pagament d'una part important de la fitxa del jugador d'aquesta temporada al fet de que no fitxi pel Reial Madrid en aquest exercici. L'estalvi en aquesta operació permet a la secció blaugrana tancar l'acord econòmic amb el substitut d'Heurtel, el mencionat Westermann.

Thomas Heurtel, convocat per la selecció francesa pels compromisos de les finestres FIBA del febrer, s'ha acomiadat amb un missatge enverinat.

 

 

 

Anar al contingut