Ricky Rubio en el partit entre la Penya i el Barça
Ricky Rubio, en el partit entre la Penya i el Barça (FCB)
Bàsquet

Els camins del Barça i Ricky Rubio se separen

L'equip blaugrana no inclou Ricky en el dret de tempteig i el jugador és lliure per escollir el seu futur

Redacció Esport3Actualitzat

L'ACB ha fet pública la llista de jugadors subjectes a dret de tempteig per part dels seus clubs. En la relació no hi és Ricky Rubio i aquest fet indica que el Barça allibera el jugador perquè esculli el seu futur quan acabi contracte, aquest 30 de juny.

El club blaugrana tenia la possibilitat de retenir els drets de Ricky, que es va reincorporar a la disciplina blaugrana el febrer passat després d'haver estat més de mig any de baixa per problemes de salut mental. Aquesta decisió s'hauria pres després de parlar-ho amb el mateix Ricky, que podria optar entre tornar al club on es va formar, el Joventut de Badalona, o retirar-se definitivament.

Juan Núñez comunica que vol tornar a l'ACB

El que sí és a la llista és Juan Núñez, jugador pel qual s'interessa el Barça per cobrir precisament una vacant com a base. Els drets del jugador de l'Ulm Ratiopharm alemany a la Lliga ACB pertanyen al Reial Madrid i ara el Barça disposarà de 13 dies per presentar una oferta que el Reial Madrid, en virtut del dret de tempteig, haurà d'igualar o no. Núñez està pendent de saber en quina posició surt escollit en el draft de l'NBA, que se celebrarà aquesta mateixa setmana, per decidir si emprèn l'aventura nord-americana o si continua a Europa.


 

Anar al contingut