Svetislav Pesic durant el darrer partit del play-off de la final que el Barça Lassa va jugar contra el Reial Madrid (EFE)
Bàsquet

El Barça i Pesic comencen a treballar en la configuració de la plantilla per a la pròxima temporada

Ja fa dies que la secció de bàsquet està treballant en sortides i possibles reforços però tot passava per la confirmació que Svetislav Pesic continués, com va anunciar ell mateix aquest divendres, a la banqueta blaugrana la temporada 2019/20

Jordi RobirosaActualitzat

Svetislav Pesic no ha pogut guanyar la Lliga, però el seu gran desig és oferir-li l'Eurolliga al seu gran mentor, el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i per això ha decidit continuar.

Cinc jugadors acaben contracte, Víctor Claver té una oferta sobre de la taula, d'ell aprecien la seva gran versatilitat. Semblava que Singleton estava més fora que no pas a dintre, però la veritat és que ha fet un bon tram final de temporada i que ha estat el jugador més utilitzat per l'entrenador serbi.

Amb Thomas Heurtel, la relació ha estat ambivalent. Pesic és un entrenador que vol defensar i va arribar a esbroncar-lo davant de tothom en el matx contra el Khimki. Això i que el jugador ha fet un final de temporada espectacular podrien situar-lo lluny de Barcelona.

Qui segur que marxarà és Kevin Seraphin. Un dels millors pivots europeus, sens dubte, mai ha estat del gust del serbi, que va arribar a fer-lo fora d'un partit a Andorra, en unes imatges que, val a dir-ho, no van agradar a una part de la directiva. Fos com fos, el francès va ser descartat per al play-off en una decisió controvertida.

I és que el seu substitut, Pustovoy, ha jugat menys d'un minut de mitjana en les finals. Blazic és difícil que continuï, sobretot si torna Àlex Abrines. El club, que en té els drets, voldria comptar amb ell, atès que un dels problemes de l'equip ha estat el tir exterior. El mallorquí n'és un complet especialista.

Higgins, Sloukas... Molts noms per començar a valorar a partir de dimarts en reunions amb Pesic. La idea, donar-li a l'entrenador un equip que lluiti per l'Eurolliga.

Anar al contingut