Presentació de Neymar, amb Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu i Neymar, el dia de la presentació del brasiler
Futbol

El Barça i Neymar seran processats per estafa en el cas Neymar 2

L'Audiència Nacional ha desestimat el recurs interposat pel club blaugrana i pel jugador brasiler, que seuran al banc dels acusats per presumptes delictes d'estafa i corrupció

Actualitzat

L'Audiència Nacional ha confirmat el processament del Futbol Club Barcelona com a ens jurídic en el fitxatge de Neymar, arran de la denúncia presentada per l'empresa brasilera DIS i el mateix Neymar per estafa i corrupció en l'operació del seu fitxatge, procedent del Santos.

El Barça havia presentat recurs en aquest cas, conegut com a Neymar 2, però ha estat desestimat, com també ho han estat els que van presentar el Santos, l'empresa N&N i la mare de Neymar. Falta per resoldre, encara, el recurs presentat pel president, Josep Maria Bartomeu.

L'empresa DIS, que tenia un percentatge dels drets del jugador, argumenta que Santos i Barça van falsejar a la baixa el preu de traspàs del jugador, i això els va reportar una quantitat molt menor del que els corresponia. Per aquest motiu, van interposar una denúncia per estafa, primer a la justícia brasilera i posteriorment a l'espanyola.  

 

 

Anar al contingut