Barça

El Barça i Messi emprendran accions legals contra El Mundo per la publicació del contracte de l'argentí

El club blaugrana ha negat categòricament qualsevol responsabilitat en la publicació d'aquest document mentre l'entorn de Messi està convençut que la filtració ja sortit des de dins del club

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona ha lamentat en un comunicat oficial que hagi trascendit públicament el document del contracte privat entre Leo Messi i el club blaugrana desvelat pel diari El Mundo, i emprendrà accions legals contra el rotatiu madrileny. 

Segons l'entorn del jugador, Leo Messi es troba dolgut i decebut amb la situació i està convençut que la filtració ha sortit des de dins del club. Per la seva banda, el Barça ha negat categòricament qualsevol responsabilitat en la publicació d'aquest document, i ha anunciat que emprendrà les accions legals oportunes contra El Mundo, pels perjudicis que li pugui causar aquesta publicació. 

El club blaugrana també ha expressat el seu suport absolut a Lionel Messi, especialment davant qualsevol intent de desprestigiar la seva imatge, i de malmetre la seva relació amb l'entitat on s'ha format esportivament, fins a convertir-se en el millor jugador de la història del futbol.

Els advocats de Leo Messi també estan estudiant presentar una querella contra el diari El Mundo per fer públics els detalls del seu contracte, segons ha avançat SER Catalunya. En la querella també es denunciarà les poques persones del club blaugrana que coneixen el contracte del futbolista argentí per haver trencat el pacte de confidencialitat entre les dues parts. Es desprèn que aquestes persones serien l'expresident Josep Maria Bartomeu i Óscar Grau, que van ser els encarregats de signar el contracte amb el jugador, i Carles Tusquets, president en funcions del club que tenia coneixement d'aquest document, a més de dues persones més.

 

 

Messi, tranquil i coneixedor dels culpables

El vestidor blaugrana ha destacat que el seu capità, Leo Messi, està tranquil després que s'hagin donat a conèixer les xifres del seu contracte. Els seus companys afirmen que l'argentí sap qui ha estat el responsable de la filtració.

"Si considera que la filtració de les seves condicions de treball atempten contra el seu dret a la imatge, hauria de reclamar contra la persona que ell creu que ha fet la filtració." Miquel Terrasa, advocat especialista.

"No veig que hi hagi ni perjudici ni benefici evident per cap de les dues parts."

 

Tebas defensa Messi 

El president de LaLliga, Javier Tebas, ha sortit en defensa del jugador blaugrana Leo Messi. En una piulada, Tebas ha explicat que "els ingressos generats pel millor de la història permeten aquestes despeses".

ARXIVAT A:
Messi
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut