Si res no es torça Araujo, apunta al Mundial de Qatar
Ronald Araujo serà a Qatar amb la seva selecció
Barça

El Barça i l'Uruguai defineixen el pla d'Araujo al Mundial de Qatar

El central formarà part de la convocatòria del país sud-americà però només jugarà en cas que es compleixin dos supòsits: un mèdic i l'altre esportiu

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Araujo serà un dels convocats per l'entrenador de l'Uruguai, Diego Alonso, de cara al Mundial de Qatar. Aquest dilluns al migdia la Ciutat Esportiva Joan Gamper ha acollit una reunió a quatre bandes per definir el pla a seguir pel central de 23 anys a la cita mundialista. A la trobada hi eren Xavi Hernández, els serveis mèdics del Barça, el seleccionador del país sud-americà i el mateix jugador.

A la reunió s'ha arribat a un consens perquè Araujo s'incorpori a la dinàmica de la selecció i viatgi a Doha. El jugador li ha traslladat aquesta petició a Xavi i el tècnic creu que li pot anar bé mentalment, després dels gairebé dos mesos que portarà de baixa des que el van operar a Finlàndia.

Araujo jugarà el Mundial?

És la gran pregunta que es fan els aficionats, tant del Barça com de l'Uruguai, amb interessos divergents. A la reunió s'ha acordat que Araujo només disputarà minuts a Qatar en cas que es compleixin un parell de supòsits: un mèdic i l'altre esportiu.

En primer lloc, no es contempla de cap manera que el defensa jugui la fase de grups ja que seria un risc enorme tenint en compte que el termini de recuperació apuntava als tres mesos. Si recau, adeu a la temporada. Tan sols es posaria a disposició d'Alonso si el combinat celeste arriba a les eliminatòries i la recuperació del jugador és positiva.

Per supervisar el procés el Barça enviarà algun representant dels serveis mèdics a la concentració uruguaiana i d'aquesta manera poder donar el vistiplau definitiu abans de reaparèixer, si es presenta l'oportunitat.

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut