El Barça i l'Industrias Santa Coloma es juguen l'accés a la "final four" de la Copa aquest dimecres
Futbol sala

El Barça i l'Industrias Santa Coloma busquen un bitllet per a la "final four" de la Copa

Actualitzat

Aquest dimecres, el Barça i l'Industrias Santa Coloma disputaran, a partit únic, els quarts de final de la Copa del Rei. Una eliminatòria en què a aquestes alçades de la competició ja no hi ha favorits i on un un mal dia pot suposar quedar fora.

Els primers de sortir a la pista seran els blaugrana (en directe per Esport3, a les 15.30). Els gallecs, cuers de Primera Divisió, han trobat en la Copa l'escenari ideal i han aconseguit plantar-se en aquesta ronda decisiva després d'haver deixat fora l'OParrulo, una de les sensacions de la Lliga. Andreu Plaza recupera tots els internacionals per al matx. Els últims d'arribar-hi seran els brasilers Dyego, Daniel i Arthur, 24 hores abans de la cita. El Barça és l'actual campió de la competició.

A les 21.00, també en directe per Esport3, serà el torn del Santa Coloma, que visitarà la pista del Talavera, la revelació de la temporada, un equip de Segona que ha arribat als quarts de final de la Copa del Rei després d'haver eliminat l'Inter Movistar. Els catalans ho donaran tot per aconseguir un bitllet per a la "final four".

 

Anar al contingut