Antoine Griezmann fa un petó a la samarreta de l'Atlètic
Antoine Griezmann fa un petó a la samarreta de l'Atlètic (EFE)
Barça

El Barça i l'Atlètic, a punt de tancar un acord per al traspàs de Griezmann

Els dos clubs fixaran un nou preu per al traspàs del jugador francès al club matalasser

Redacció Esport3Actualitzat

L'Atlètic de Madrid i el Barça estan a punt de tancar un acord per al traspàs de Griezmann. L'operació es podria acabar tancant, segons alguns mitjans, al voltant d'uns 20 milions d'euros més variables. Per facilitar l'acord, a més, el futbolista s'hauria rebaixat el seu salari a set milions d'euros. I quedarà lligat a l'Atlètic fins el 2026.

En un principi, el Barça i l'Atlètic de Madrid havien acordat una cessió de dos anys al final de la qual el club madrileny havia de pagar 40 milions d'euros si es complien totes les condicions acordades en el contracte.

Un dels serials de la temporada

El davanter s'ha convertit en el gran protagonista d'aquest inici de curs a causa de la seva situació contractual, una situació que ha provocat que Diego Pablo Simeone li hagi donat entrada a partir del minut 60 en molts partits d'aquesta temporada.

Si Griezmann jugava més de 45 minuts en més del 50 per cent dels partits en els quals estigués disponible entre aquestes dues temporades, hi havia una opció de compra obligatòria de 40 milions d'euros, una quantitat a la qual no volia arribar el club madrileny.

El Barça volia presentar una demanda per incompliment de contracte però com que no tenia clar que el Tribunal d'Arbitratge li donés la raó, ha decidit tirar per la via de l'acord.

Amb aquest acord, el quadre blaugrana es desfà de manera definitiva del jugador i del seu altíssim salari i els blanc-i-vermells ja poden alinear el davanter sense restriccions.

ARXIVAT A:
Griezmann
Anar al contingut