Ferran Torres és el pretendent més desitjat pel Barça
Esports

El Barça i Ferran Torres arriben a un acord

La dificultat està a tancar l'operació amb el Manchester City. El club anglès considera que encara no ha amortitzat el jugador i creu que el Barça no té suficient liquiditat per poder arribar a un acord econòmic

Redacció Esport3Actualitzat

Des de dijous de la setmana passada Ferran Torres és el nom que sona per reforçar la davantera blaugrana. El jugador del Manchester City es veu capacitat per ser titular en un equip de primera categoria i creu que al City ho tindrà més complicat. En canvi, en la reunió que van tenir divendres passat, el Barça li va deixar clar al jugador valencià que és un perfil molt vàlid a l'equip dirigit per Xavi Hernández. Des del club li van fer saber que per davant seu només estaria Ansu Fati a la línia ofensiva, fet que va agradar molt a Ferran Torres, que està convençut de tornar a la Lliga espanyola.

L'operació no serà gens fàcil ja que el fitxatge de Ferran Torres pel City va ser una aposta personal de Pep Guardiola, que encara segueix comptant amb ell. De tota manera, l'entrenador de Santpedor no posarà cap impediment si la voluntat del jugador és marxar. Això sí, no a qualsevol preu. El City ha taxat el jugador al voltant d'uns 70 milions d'euros, xifra que el Barça no es pot permetre pels seus problemes econòmics. En canvi, des de l'entorn del jugador són més optimistes i creuen que l'operació es podria arribar a tancar per uns 45 milions.

A tot això, Ferran Torres està disposat a fer un esforç econòmic si és necessari mentre el Barça segueix buscant una fórmula que acosti el jugador al Camp Nou. La idea principal seria incorporar el jugador aquest mercat d'hivern amb una opció de compra obligatòria a l'estiu. El FC Barcelona és partidari d'incloure algun jugador a l'operació, però el City només vol diners a canvi.

 

En el programa "Onze" d'aquest dilluns, Xavi Torres també va dir que des de Manchester van al·lucinar amb la visita de Reverter i Alemany perquè són conscients que el Barça no té diners per tancar l'operació. Les negociacions no seran fàcils per fer marxar el jugador de l'Etihad Stadium ja que està vivint la seva segona temporada amb els "sky blues" i el seu fitxatge encara no està amortitzat.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut