Josep Maria Bartomeu, president del Barça, i Éric Abidal, actual secretari tècnic del club
Barça

El Barça i Éric Abidal neguen qualsevol irregularitat en el trasplantament de fetge del jugador

El club lamenta que "la informació difosa amenaça greument l'honorabilitat del jugador, del club, de l'expresident Sandro Rosell i de les entitats implicades en el trasplantament".

Actualitzat

Tant el Barça com Éric Abidal, a través de la seva fundació, han publicat comunicats oficials negant la informació apareguda a "elconfidencial" , on s'apunta a presumptes irregularitats en el trasplantament de fetge del francès, en l'època en què l'ara secretari tècnic blaugrana era jugador en actiu. "El FC Barcelona desmenteix rotundament qualsevol fet irregular, com ja han fet el mateix interessat i l'Hospital Clínic de Barcelona", indica el club. 

El club recorda que "la informació difosa omet" que la causa d'on es treu la informació està arxivada, i assenyala que amenaça greument l'honorabilitat d'Abidal, del club, de l'expresident Sandro Rosell i de les entitats implicades en el trasplantament. 

També Éric Abidal ressalta que el trasplantment "s'adequa a tots els procediments i protocols establerts" i lamenta que es posi en dubte l'honorabilitat de totes les parts implicades "a qui Éric Abidal professa un enorme agraïment i admiració, en especial al donant, el seu cosí Gerard". 

 

 

A banda, el mateix Eric Abidal, des del seu compte oficial de twitter, ha desmentit en primera persona aquesta informació i assegura que té totes les proves per demostrar-ho

 

ARXIVAT A:
Abidal
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut