Rodrigo Moreno, objectiu del Barça per reforçar la davantera (EFE / Miguel Ángel Polo)
Barça

El Barça i el València negocien el traspàs de Rodrigo

Segons ha avançat el diari "Superdeporte", el president del club xe, Anil Murthy, i el representant del futbolista, Jorge Mendes, s'han desplaçat a la capital catalana per ultimar els detalls de l'operació

Actualitzat

El Barça i el València han negociat aquest dilluns a la tarda el traspàs de Rodrigo Moreno al conjunt blaugrana. Segons ha avançat el diari "Superdeporte", el president del club xe, Anil Murthy, i el representant del futbolista, Jorge Mendes, s'han desplaçat a la capital catalana per ultimar els detalls de l'operació.

De moment, les posicions entre els dos clubs encara estan allunyades. El Barça prefereix una cessió fins a final de temporada amb una opció de compra no obligatòria a final de temporada, mentre que el València té ganes de vendre i ha taxat el jugador en uns 60 milions d'euros, una xifra que el club blaugrana ara mateix no podria assumir. A això, s'hi ha d'afegir la voluntat del futbolista, que ara mateix ho veu com l'oportunitat de la seva carrera.

Quan queden cinc dies per al tancament del mercat de fitxatges, el Barça continua buscant un relleu del lesionat Luis Suárez, i l'escollit és el davanter hispanobrasiler. El Barça ja va mostrar interès per Rodrigo al mercat d'estiu, però l'arribada de Griezmann i el preu van fer descartar l'operació. El València no s'ha mogut ni un mil·límetre dels 60 milions d'euros i això ara mateix encalla el traspàs. La possibilitat d'incloure algun jugador blaugrana en l'operació o la forma de pagament del traspàs seran clau perquè en les pròximes hores Rodrigo es converteixi en davanter del Barça.

Afectat per alguna lesió muscular aquesta temporada, Rodrigo té dificultat per marcar gols. De fet, només n'ha fet dos a la Lliga, contra Vila-real i l'Osasuna, i dos més a la Champions, contra el Chelsea i l'Ajax.

Anar al contingut