Copa del Rei

Un gran Barça remunta i es classifica per a la final de la Copa del Rei (3-0)

L'equip de Koeman s'ha mostrat molt superior a un trist Sevilla i amb una gran actuació s'ha classificat per a la final. Un gol de Dembélé al primer temps i un de Piqué al temps de descompte han forçat la pròrroga. Braithwaite ha estat el protagonista del gol decisiu.

El Barça ha mantingut el mateix esquema que tan bon resultat li va donar dissabte al Sánchez-Pizjuán. I al primer quart d'hora ha disposat d'ocasions de sobres per poder capgirar l'eliminatòria, sobretot amb el protagonisme d'Ousmane Dembélé. El davanter francès havia desaprofitat un parell d'arribades, fins que al minut 12 ha fet una gran acció individual culminada amb un xut perfecte que ha obert el marcador. A partir d'aquest moment, el conjunt de Lopetegui ha reaccionat i al minut 29 ha pogut empatar a través de Luuk de Jong. Tot seguit els blaugranes han tingut a tocar el segon gol. Primer en un xut de Pedri i encara més clara una bona jugada de Messi que treu Acuña quan ja entrava la pilota a la porteria andalusa. Amb un a zero s'ha arribat al descans.

El segon temps ha estat més fluix pel que fa a ocasions i no ha estat fins al minut 66 que hi ha hagut la millor opció de gol amb un xut de Jordi Alba que s'ha estavellat al travesser. Al minut 71, Mingueza ha comès un penal innocent sobre Ocampos. Però el davanter argentí, que acabava d'entrar al camp, l'ha desaprofitat i Ter Stegen l'ha aturat. Els últims minuts han estat de setge blaugrana i Messi ha disposat d'una ocasió al minut 86. Al temps de descompte, al minut 92, Fernando ha frenat Trincao amb una falta i ha vist la segona targeta groga, i ha estat expulsat. Tot seguit, centrada de Griezmann i gol miraculós de Piqué per forçar la pròrroga.

Braithwaite culmina la remuntada

Només començar la pròrroga, una centrada de Jordi Alba la rematava Braithwaite i feia el 3 a 0, que culminava una remuntada merescuda i donava als blaugranes l'accés a la final de la Copa.