Samardo Samuels intenta superar un rival en una imatge d'arxiu (EFE)
Samardo Samuels intenta superar un rival en una imatge d'arxiu (EFE)
Bàsquet

El Barça i el Manresa volen tallar les seves males ratxes, i la Penya, allargar la seva sèrie de victòries a la Lliga Endesa

Els representants catalans a la Lliga espanyola afronten els seus partits de la jornada amb estats d'ànim i moments de joc ben diferents. La Penya sembla que ha deixat enrere la seva crisi, mentre el Barça i el Manresa s'han enfonsat una mica més

Actualitzat

Els tres equips catalans de la Lliga Endesa disputen els seus partits de la jornada 19 diumenge, Barça i Penya al migdia (12.30 i Manresa a la tarda (19.00). Els blaugranes juguen contra el MoraBanc Andorra, els verd-i-negres contra el CAI Saragossa i els del Bages contra l'Herbalife Gran Canària.

El FC Barcelona rebrà el MoraBanc Andorra amb l'obligació de guanyar per acontentar la seva afició. Els blaugranes han perdut 3 dels 4 últims partits (2 a l'Eurolliga) i l'única victòria d'aquesta sèrie va ser molt ajustada a la pista del Rio Natura Monbus. Serà bàsic que el pivot Ante Tomic recuperi el seu bon nivell de joc. La seva davallada ha coincidit amb la de l'equip. Els de Xavi Pascual només han cedit una vegada a casa aquesta temporada a la Lliga, i va ser davant del líder invicte, el València Basket.

El FIATC Joventut intentarà mantenir a Saragossa la seva bona ratxa a la competició espanyola guanyant el seu tercer partit seguit. Al davant, la situació del seu rival és justament la contrària. El CAI ve de perdre els seus 4 compromisos previs. Els aragonesos presenten un joc interior molt potent, que posarà a prova en el seu segon partit com a verd-i-negre les prestacions defensives del pivot Milovan Rakovic, fitxat precisament davant dels problemes en la pintura dels de Salva Maldonado.

Ja a la tarda (19.00), l'ICL Manresa serà l'amfitrió d'un entonat Herbalife Gran Canària, que ha guanyat 7 dels seus 8 últims compromisos entre l'ACB i l'Eurocup. Els manresans, per la seva banda, han perdut 4 dels seus últims 5 partits. Hi haurà un gran duel de pivots entre el local Dejan Musli i el visitant Alen Omic. Tots dos arriben amb problemes d'esquena, però s'espera que puguin jugar. Els d'Ibon Navarro necessiten tornar a guanyar per mantenir les distàncies amb la cua de la classificació.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut