Barça

El Barça i el Manchester United s'enfronten en un amistós a Washington en una reedició de la final de la Champions

El Futbol Club Barcelona reviurà aquesta matinada (01.00 h, en directe a TV3) la final de la passada Lliga de Campions contra el Manchester United. Mentrestant, els de Pep Guardiola s'han entrenat a Washington en una doble sessió amb la bona notícia del retorn de Xavi Hernández, que ja ha superat les molèsties i ha començat a treballar amb el grup. Puyol, Piqué i Maxwell han treballat al marge per precaució en una jornada marcada novament per la forta calor: 34 graus centígrads i més d'un 50% d'humitat. Pel que fa al fitxatge de Cesc Fàbregas, no hi ha cap novetat destacada, tot i que a l'Arsenal ja el donen per perdut.

Actualitzat
El Barça juga aquesta nit a la una de la matinada, hora catalana, contra el Manchester United el primer partit de la gira americana, en una reedició de l'última final de la Champions, disputada fa un parell de mesos. No jugaran aquest partit ni Piqué, amb sobrecàrrega al bessó, ni Maxwell, amb molèsties. Puyol tampoc, ja que continua amb el procés de recuperació de l'operació al genoll. La novetat podria ser Xavi, que jugaria així els seus primers minuts d'aquesta pretemporada. La contesa es disputarà al FedEx Field de Washington, on els blaugranes ja s'han entrenat.

El Manchester també s'ha entrenat preparant el duel contra els blaugranes. L'equip anglès tindrà la baixa de Chicharito Hernández, per lesió. El seu entrenador, Alex Ferguson, ha volgut desvincular el partit del que podria ser una revenja de l'última Champions, però és conscient que el seu equip es juga el prestigi en un feu amb nombrosos aficionats del Manchester.

Visita a la Casa Blanca

Després de l'anècdota viscuda en el primer dia a la capital dels Estats Units, quan els blaugranes no van poder entrenar-se als jardins que hi ha davant de la Casa Blanca, jugadors i cos tècnic han participat aquest divendres en una visita guiada a la residència del president nord-americà. Malauradament, no han pogut saludar Barack Obama, que en diverses ocasions s'ha declarat admirador de l'absent Leo Messi, que continua de vacances.

Cesc, més a prop

El "cas Cesc Fàbregas" podria tancar-se aviat. Abans de dilluns, fins i tot, si fem cas de les declaracions del president de l'Arsenal, Peter Hill-Wood, al diari londinenc "Daily Star". El club anglès ha demanat al Barça que augmenti una mica la seva oferta per pagar així un preu just pel migcampista. El tècnic Arsène Wenger està cada cop més resignat a perdre Cesc. I en les seves darreres declaracions sobre aquest fet, reconeix que ja no pot assegurar que Cesc continuï a l'Arsenal, perquè no el veu compromès amb l'equip. Aquest divendres es va reunir amb el jugador i ja no el va convocar per a cap dels dos partits que l'Arsenal jugarà aquest cap de setmana en l'Emirates Cup, contra el Boca Juniors i els Red Bull de Nova York.

D'altra banda, la directiva del Futbol Club Barcelona desplaçada a Washington es va reunir amb la premsa per repassar diversos temes de l'actualitat blaugrana. Sobre el possible imminent fitxatge de Cesc Fàbregas no van aportar cap novetat significativa, tot i que Sandro Rosell va valorar els gestos fets pel jugador en les últimes hores i es mostra moderadament "optimista" que el cas s'acabi resolent aviat amb èxit.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut