Antoine Griezmann amb la selecció francesa (Reuters)
Barça

El Barça guarda silenci sobre Griezmann a l'espera que es rebaixi la seva clàusula de rescissió

Des de l'Atlètic de Madrid suggereixen que ja hi ha acord entre el club blaugrana i el davanter francès, però des de Barcelona callen fins al juliol

Jordi SunyerActualitzat

Aquest any, sí. Sembla que finalment Antoine Griezmann fitxarà pel Barça. A l'Atlètic de Madrid ho tenen claríssim; ara, ni el jugador ni el Barça obren la boca, no fos cas que el club madrileny reclamés 80 milions d'euros suplementaris.  

El director executiu de l'Atlètic de Madrid, Miguel Ángel Gil Marín, va protagonitzar un episodi tan clau com estrany del serial Griezmann: en una plaça de toros va comentar que tenia clar des del mes de març que el davanter francès jugarà l'any que ve al Barça.

Actualment, tot i havent anunciat que marxa, la clàusula de rescissió de Griezmann és de 200 milions d'euros. A partir de l'1 de juliol, és de 120.

Al Barça admeten que hi ha interès en el francès i que saben que el jugador vol vestir de blaugrana, però guarden cert temor que un altre club els pugui avançar per la dreta. Després de la cita de la seva selecció a Andorra, Griezmann va insistir: sap el seu destí però encara no vol o no pot anunciar-lo.

Les peces encaixen: si s'anunciés un acord entre el Barça i Griezmann avui, hi podria haver arguments per considerar que el club blaugrana ha de pagar la clàusula de 200 milions i, a més, computar l'operació en el present exercici econòmic. Així, el capítol final, llevat d'un gir de guió, no es pot emetre fins que comenci el mes que ve.  

ARXIVAT A:
Griezmann
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut