Higgins ha anotat 17 punts en 17 minuts (acb Photo / E. Casas)

El Barça guanya un dur Saragossa (85-97)

Nova victòria d'un Barça que no sempre podrà trencar el partit en el primer quart. Avui ha trobat uns minuts del tercer per donar el cop al Saragossa, molt dur sota la batuta de Sergio, "el Oveja", Hernández

El Casademont Saragossa necessita una victòria amb urgència i sabia que avui, fent un partit gairebé perfecte i sorprenent el Barça, podria canviar la dinàmica del curs. Ha competit en el primer quart amb un espectacular Dylan Ennis -14 punts i 4 de 5 en triples en aquest període. I ha tret Mirotic del partit en el segon, forçant una tècnica del montenegrí. L'equip del "Oveja" Hernández ha volgut igualar el nivell del rival endurint cada jugada.

Faltaven els punts de Mirotic i d'Abrines -0 de 5 en triples, insòlit-, però Higgins i Davies han agafat aquest protagonisme en el tercer quart, quan amb un parcial de 7 a 25 el Barça ha trencat el partit. Uns instants en què els de Jasikevicius han tornat al seu estil piconadora de les últimes setmanes. El Saragossa no s'ha enfonsat i ha seguit amb la seva exigència física, fet que ha portat Oriola a tenir un intercanvi verbal amb Jason Thompson. I una gran esmaixada del targarí -17 punts, brillant en un partit dels que li agraden- i una altra d'Abrines han guarnit la novena victòria en 11 partits de l'ACB.