Les blaugrana celebren la victòria (@FCBfemeni)

El Barça guanya l'Sporting de Huelva i s'aferra al liderat de la lliga femenina (0-1)

El Barça, amb quatre victòries en cinc partits, continuarà líder una setmana més.

El partit ha començat amb un minut de silenci i braçal negre de les jugadores del Barça en record de l'avi de Jenni Hermoso, baixa al camp de l'Sporting de Huelva. Les condicions del terreny de joc eren pèssimes però les jugadores de Lluís Cortés han sortit decidides a defensar el liderat i ho han aconseguit (0-1).

En el minut 28 ho ha intentat Aitana Bonmatí, amb un xut des de la frontal que ha aturat Chelsea. I en el 29, fuetada inapel·lable d'Asisat Oshoala, que ha deixat la portera de l'equip andalús sense capacitat de reacció (0-1, minut 29). Dos minuts abans a la davantera nigeriana li havien anul·lat un gol per fora de joc.

Bona primera part del Barça i bona ocasió d'Alèxia Putellas fregant el descans. La portera anglesa de l'Sporting de Huelva ha evitat el zero a dos.

El domini blaugrana ha continuat a la represa amb un nou xut d'Oshala. A l'Sporting de Huelva li ha costat arribar, però en el minut 63 Fatou Kanteh ha tingut el gol de l'empat amb molt bona reacció de Sandra Paños. Irene Rodríguez, de falta, i Mascaró també han posat a prova la portera d'un Barça que amb quatre victòries en cinc partits continuarà líder una setmana més.