Dika Mem, màxim golejador del Barça (@FCBhandbol)
Handbol

El Barça guanya l'HC Motor i suma la segona victòria a la Champions (36-25)

Dika Mem, amb 8 gols, ha estat el màxim golejador dels blaugranes en un partit en què fins i tot ha marcat Thiagus Petrus. El Veszprem serà el pròxim rival la setmana que ve.

Vicens PradosActualitzat

Al Barça li ha costat entrar en el partit, però quan ha començat a collar en defensa, de seguida ha començat a obrir diferències en el marcador. El francès Dika Mem, amb sis gols de deu llençaments en la primera part, ha estat clau perquè els blaugranes s'escapessin de set gols (10-3). Només les aturades del porter ucraïnès Gennadiy Komok han evitat que el partit quedés sentenciat abans d'hora, i al descans s'hi ha arribat amb un 16-13 a favor del Barça.

La segona part ha seguit el mateix guió. Quan el Barça ha collat defensivament, l'HC Motor s'ha quedat sense recursos ofensius i, malgrat tots els esforços dels ucraïnesos, els blaugranes han anat ampliant de mica en mica les diferències al marcador. Menys els dos porters, tots els jugadors del Barça que han tingut minuts han vist porteria, amb Dika Mem com a màxim golejador del partit amb vuit gols.

La superioritat del Barça ha acabat sent tan evident que Carlos Ortega ha pogut repartir molts minuts entre els seus jugadors, fins i tot els júniors. Un d'aquests, Martí Soler, és qui ha acabat posant el màxim avantatge a favor dels blaugranes en el que ha estat el 36-25 definitiu. En la pròxima jornada, el Barça visitarà la pista del Veszprem hongarès.