El Barça s'ha imposat al València Basket en les semifinals de la Supercopa (@fcbbasket)

Barça i Reial Madrid es disputaran la final de la Supercopa de bàsquet

En un partit molt ajustat, els de Pesic han aconseguit imposar-se a un València que ha plantat cara; el Barça torna a la final de la Supercopa tres anys després. El Reial Madrid ha escombrat al Montakit Fuenlabrada, per 116-61

Víctor LavagniniActualitzat

El FC Barcelona ha guanyat el València en el partit de semifinals de la Supercopa de bàsquet i s'ha classificat així per a la final. El Barça (amb 6 títols) torna a la final tres anys després un cop s'ha desfet del València per 71 a 65.

​Els blaugranes han estat millor a la segona part, més intensos, però han hagut de guanyar al València "dues vegades". De poc ha servit a l'equip de Pesic el domini físic en la lluita pel rebot perquè el València ha pogut jugar en transició aprofitant-se de les 8 pilotes que han perdut els jugadors del Palau.

Mirotic en el seva tornada al Palacio ha estat escridassat cada cop que rebia la pilota. Dos dels seus catorze punts han fet pujar al marcador el 29 a 32 del descans.

El Barça ha marcat territori a la represa pressionant més la pilota i ha obtingut un parcial contundent d'11 a 0 aen 4 minuts (40 a 32). El València ha igualat el partit de "tres en tres" amb una ratxa de cinc triples en sis llançaments (49 a 49).

La victòria del FC Barcelona s'ha decidit gràcies a accions individuals pròpies d'un equip amb més talent que el valencià. Entre Pangos i Higgins, que en els últims cinc minuts (12 – 5) ha anotat 8 dels seus quinze punts.

Aquest diumenge a les 19 hores, la segona final de la temporada 2019/20 pels blaugranes. Després d'aconseguir la Lliga Catalana, els catalans buscaran a Madrid el segon títol de curs: la Supercopa. Aquest trofeu, que dona el tret de sortida a les competicions ACB, es resisteix des del 2015 i ara els blaugranes tenen l'opció de tornar-lo a guanyar.