Primera

El Barça guanya el Tenerife (4-1) i traspassa tota la pressió al Reial Madrid

El Barça no va fallar contra el Tenerife i va vèncer per 4-1 l'equip canari al Camp Nou. Messi, en dues ocasions, Bojan i Pedro van fer els gols culers. L'argentí Román havia marcat el gol de l'empat provisional en el primer temps, però el Barça va plasmar la seva superioritat en el tram final del matx. Els de Guardiola no van fer un partit brillant, però van sumar els tres punts i traspassen tota la pressió al Reial Madrid, que ara està obligat a vèncer al camp del Mallorca si vol optar al títol.

Actualitzat
Aquesta vegada Guardiola va apostar per Ibrahimovic i va deixar d'entrada Pedro a la banqueta. L'actuació del davanter suec va ser grisa. De fet, la millor aportació que va fer va ser una rematada de cap que va permetre a Messi, amb un toc
de classe, aconseguir el primer gol per al Barça.

Els homes de Guardiola obrien la llauna davant d'un Tenerife molt defensiu. El mateix Messi, poc després, va fregar el segon gol amb un bon xut. Però al minut 38, el panorama es va complicar quan una pífia de Puyol va acabar en una passada a l'espai que Román Martínez va convertir en l'empat a un. Una situació que generava nervis.

El segon temps va començar amb un conjunt canari totalment tancat i el Barça que provava sort, com ara Keita, des de fora de l'àrea. La tranquil·litat va arribar quan una passada d'Alves trobava Bojan, que, amb una gran definició, anotava el dos a un. Un marcador que, posteriorment, hauria pogut augmentar en una gran ocasió de Pedro que va sortir fregant el pal.

El jugador tinerfeny del Barça es va refer quan va ser el protagonista del 3 a 1 després d'una passada de Messi. Precisament, va ser el millor jugador del món qui tancava el marcador, ja al temps de descompte, amb el 4 a 1 definitiu. És el gol número 31 de l'argentí a la Lliga, que acosta l'equip al campionat i a ell a la Bota d'Or.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut