(@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça guanya el Movistar i es situa líder

El Barça és el nou líder de la lliga de futbol sala després de superar aquesta tarda el Movistar Inter en un partit de la màxima rivalitat, al Palau Blaugrana

El partit ha estat trepidant i no ha donat treva. L'Inter s'ha avançat als sis minuts amb un gol d'Humberto. Però un minut després, Aicardo remata un servei de banda i col·loca l'empat a un en el marcador.

Abans del descans, Dyego, amb una gran diagonal, supera la defensa i el porter de l'Inter i avança el Barça. Era el 2 a 1.

En el segon temps, Sergio Lozano ha marcat el 3 a 1 des del punt de penal: a la celebració ha mostrat la samarreta del seu copany Ferrao, lesionat de gravetat al tendó d'Aquil·les.

Humberto, que avui ha estat el millor interista, ha retallat distàncies amb un bon xut des de la banda. Però deu minuts abans del final, Arthur ha fet una gran jugada personal: supera primer Gadeia i després el porter i marca un espectacular 4 a 2.

L'Inter no es rendia. Humberto, un altre cop, feia el 4 a 3 6 minuts abans del final. Però amb els madrilenys atacant amb 5 jugadors, el Barça ha sentenciat el partit: Sergio Lozano ha marcat el 5 a 3 definitiu amb un gol des de camp propi.

El Barça és líder amb 31 punts i l'Inter queda segon, amb 29.