El Barça aguanta el pols amb el líder, l'Atlètic de Madrid

El Barça guanya el Betis i (0-2) i se situa a només un punt de l'Atlètic de Madrid

Amb aquesta victòria, el femení ha certificat la seva classificació per la Lliga de Campions per setena temporada consecutiva i està a només un punt del líder, l'Atlètic de Madrid, a falta de quatre jornades per al final de la Lliga

El FC Barcelona femení ha guanyat per 0-2 al camp del Betis i continua a un punt de l'Atlètic de Madrid quan falten quatre jornades per al final de la Lliga.

Els gols del Barça han arribat a la segona part. Als 57 minuts, l'anglesa Duggan ha encarat la portera del Betis Yamane i l'ha superat amb un xut creuat (0-1). I amb més espais, Alèxia Putellas ha resolt el partit als 73 minuts amb el segon gol del partit (0-2).

L'Espanyol ha empatat a zero a casa contra el València.