El Barça celebra una nova victòria (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça guanya amb contundència a la pista del Cartagena, líder abans de la jornada (2-6)

Després de guanyar l'anterior líder, el Palma, i quedar eliminat de la Copa del Rei a mans del Santa Coloma, victòria molt clara del Barça a Cartagena. El Jimbee, fins ara imbatut a casa, ha topat amb Dídac Plana i s'ha rendit als grans gols dels d'Andreu Plaza

El líder de la Lliga abans de començar la jornada, ha entrat al partit despistat. I el Barça ha marcat el camí. Als 25 segons, pèrdua de Lucao davant Ximbinha, que es queda sol i no perdona. Als 5 minuts, en una altra pèrdua del Jimbee, contraatac fugaç de Ferrao -avui reapareixia- que assisteix Matheus per fer el 0 a 2. La reacció del Cartagena ha trobat una paret, Dídac Plana, que ho parava tot. De tota manera, els de Duda han aconseguit un gran gol, a través de Juanpi. 1 a 2 al descans.

En la represa, més aturades del porter del Barça i posada en escena de Ferrao, demostrant per què ha estat escollit novament el millor del món. En una cavalcada impressionant ha tret un penal, que ell mateix ha transformat amb contundència. Juanpi, el millor local, ha fet el 2 a 3 en l'únic error del partit del porter d'Arenys de Mar. Però poc després, Matheus s'ha inventat una jugada magistral per al 2 a 4. I amb el rival jugant amb porter jugador, Dídac Plana ha marcat xutant de cantó a cantó i Ferrao ha tancat el matx de falta directa. Canonada per al 2 a 6.