Handbol

El Barça guanya a la pista del Teka Cantàbria (29-38) i el Fraikin Granollers perd davant el Ciudad Real (28-30)

Els dos equips catalans que juguen a l'Asobal han estat la cara i la creu en la sisena jornada de Lliga. El Barça ha guanyat a la pista del Teka Cantàbria per un clar 29-38, després d'una igualada primera part. Iker Romero, amb 9 gols, ha estat el màxim anotador. Al Palau d'Esports, el Fraikin Granollers ha sumat la quarta derrota consecutiva davant el líder de la categoria, el Ciudad Real, que ha tingut molts problemes per endur-se la victòria per un ajustat 28-30.

El Ciudad Real, líder solitari de la lliga Asobal, ha tingut molts problemes per guanyar a la pista del Fraikin Granollers. Els catalans han portat la iniciativa en el marcador durant els primers vint minuts, amb una bona defensa i bona selecció de tir en atac. Feia l'impressió que els manxecs estaven jugant a mig gas i n'han tingut prou d'accelerat una mica abans del descans per capgirar el marcador i anar-se'n al vestuari amb una renda de 4 gols.

Però el Granollers no s'ha rendit. Ha estat una segona part vibrant en la que el conjunt de Montoya ha posat de manifest que el Ciudad Real viu de la qualitat individual dels seus jugadors i, en ocasions, de certes concessions arbitrals. En els últims cinc minuts, el Fraikin ha arriscat i ha conseguit situar-se només dos gols per sota, però el líder ja no estava disposat a fer cap més concessió.