El Barça no ha tingut cap problema per sumar una nova victòria a la pista del Conca (@FCBhandbol)
Handbol

El Barça guanya a la pista del Conca (28-39) i el Fraikin Granollers tomba el Guadalajara (27-23)

Els blaugranes han sumat el tretzè triomf en 13 jornades disputades i els vallesans s'han acabat imposant per quatre gols de diferència i són sisens a la classificació

Victòria dels dos equips catalans a la Lliga Asobal d'handbol. El Barça ha aconseguit la tretzena victòria en les tretze jornades disputades. S'ha imposat a la pista del Conca per 28 a 39. L'absència de Cindric i Ariño no ha estat inconvenient perquè els blaugranes anessin sempre al davant en el marcador i complert el primer quart d'hora ja tenien una renda de 5 gols. I en la segona meitat, la diferència ha arribat a ser de 12 gols. Els màxims anotadors del Barça han estat els francesos Timothey N'Guessan, autor de 8 gols, i Dika Mem, que n'ha fet 6. Divendres a la nit, els de Xavi Pascual rebran el Benidorm al Palau Blaugrana.

I el Fraikin Granollers ha guanyat, a casa, contra el Guadalajara per 27 a 23. Ha estat una victòria complicada perquè en la primera part els visitants han oposat molta resistència i han marxat al descans amb un 11 a 12 a favor. Però un parcial de 7 a 1 en l'arrencada de la segona part ha estat clau en la victòria dels vallesans, que s'han acabat imposant per quatre gols de diferència. El Granollers és sisè a la classificació, sense opcions de jugar la Copa.